מתכון להום פרייז

בלוג עם טעם טוב

הום פרייז. בבית, במסעדה, או כשרואים סרט. מתכון מהיר וטעים להום פרייז. מוגש כמנה בפני עצמה, או בקינוח לאחר ארוחה. דבר טעים מאוד, כולם אוהבים-מילדים עד מבוגרים. הפעם בבלוג אני אתן מתכון להום פרייז קריספי מתחילתו ועד סופו, קל מאוד להכנה. בהצלחה.

מצרכים:

  1. 3 תפוחי-אדמה בינוניים.
  2. שמן לטיגון.
  3. חמאה כ-10 גרם.
  4. צ'ילי מתוק.
  5. דבש.

אופן הכנה:

  • חותכים לקוביות של ס"מ וחצי את תפוחי האדמה.
  • לאחר שחתכתם את תפוחי האדמה, הרתיחו אותם בסיר עם מים רתוחים עד שהם חצי מוכנים, בערך 10 דקות.
  • כאשר סיימתם להרתיח אותם 10 דקות, סננו טוב את המים והכניסו אותם בשקית למקפיא למשך חצי שעה. (לא חובה. זה פשוט עושה אותם יותר קריספי).
  • במידה ושמתם במקרר או לא, הגענו לשלב של הטיגון. כאן אתם מטגנים את קוביות תפוחי האדמה כמו צ'יפס רגיל בשמן עמוק יחסית, עד שהם זהובים ומוכנים לגמרי. לא לשרוף אותם.
  • ברגע שהצ'יפס שלנו מוכן, סננו אותו טוב טוב מהשמן.
  • חממו מחבת על אש נמוכה, שימו את החמאה(מי שלא רוצה/אוהב, שימו קצת שמן במקום) ושפחו מיד את קוביות הצ'יפס המוכנות.
  • ערבבו טוב טוב והוסיפו בהתחלה את הצ'ילי בכמות שאוהבים וערבבו חצי דקה.
  • הוסיפו כעת את הדבש וערבבו הכל חצי דקה נוספת.
אהבתם את המתכון? שתפו עם חברים ומשפחה.
העבירו הכל לכלי מתאים, ובתיאבון.
הצעות למתכונים, הערות, הארות, יתקבלו בברכה בתגובות.

תגובות

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מתכון לפרשקי-מאפה גרוזיני במילוי בשר

חזה עוף מתובל