מתכון לחצילים עם גבינת פטה עיזים ברוטב שמנת פסטו

בלוג עם טעם טוב

הפעם המתכון בבלוג יהיה מתכון לחצילים עם גבינת פטה עיזים ברוטב שמנת פסטו.
מנת החצילים הזו היא קלה להכנה, מתאימה לילדים, צעירים, מבוגרים וכל מי שאוהב אוכל חלבי.
השילוב של החצילים במתכון הזה עם סוגי הגבינות פטה עיזים ופרמזן משתלב היטב עם הרוטב של הפסטו והשמנת.
ונעבור מכאן למתכון.


מצרכים: עבור כ-10-15 גליליות חצילים ממולאים.

  1. שניים או שלושה חצילים, תלוי בכמות שאתם רוצים. מחציל אחד יצאו לכם כ-5 גלילי חציל.
  2. מיכל שמנת מתוקה של 250 או 500 מ"ל. תלוי מאוד בכמות הרוטב הרצויה ובכמות הסועדים.
  3. רוטב פסטו, כ-שתי כפות.
  4. 150 גרם גבינת פטה עיזים.
  5. גבינת פרמזן בכמות רצויה.

אופן הכנה:

  • פורסים כל חציל לאורכו בעובי של כ-חצי ס"מ.
  • מטגנים במחבת או שמים בתנור עד להשחמה קלה ושניתן יהיה לגלגל אותו.
  • לאחר מכן, לוקחים מחבת ושמים בה עם השמנת ושתי כפות פסטו.
  • מערבבים את השמנת והפסטו היטב ומבשלים את הרוטב על אש בינונית במשך 10 דקות.
  • בינתיים, כשהרוטב מתבשל, לוקחים את פרוסות החצילים המטוגנות ושמים בהן חתיכות של גבינת הפטה עיזים.
  • את גלילי החציל המוכנים שמים ברוטב בזהירות, שלא ייפתח למשך חמש עד שבע דקות.
  • שתי דקות לפני סוף הבישול, מפזרים מעל החצילים את גבינת הפרמזן בכמות הרצויה.
אהבתם את המתכון? שתפו עם חברים ומשפחה.
מתכון קליל, טעים מאוד ועם טעם של עוד.
בתיאבון.
תגובות על המתכון יתקבלו בברכה! 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מתכון לפרשקי-מאפה גרוזיני במילוי בשר

מתכון להום פרייז

מתכון לחצ'פורי-מאפה גרוזיני