מתכון לטבעות בצל פריכות וטעימות
רבים יאמרו בצורה חד משמעית, טבעות בצל זה טעים. הם צודקים. במיוחד אם הן פריכות. טבעות בצל קל מאוד להכין, ועל כן אביא כאן מתכון לטבעות בצל פריכות וטעימות מאוד. תיהנו מהמתכון לטבעות בצל.
מצרכים:
- 3 בצלים גדולים.
- 400 גרם קמח רגיל.
- מים.
- כף מלח.
- כף סוכר.
- כף שמרים יבשים.
- שקית אחת של אבקת אפייה.
- שמן לטיגון.
אופן הכנה:
- חתכו את הבצלים לטבעות גדולות.
- בקערה נפרדת, שימו 300 גרם מהקמח, את המלח, סוכר, אבקת אפייה, שמרים יבשים.
- הוסיפו לזה מים עד שנוצרת בלילה סמיכה ודלילה יחסית, ללא גושים.
- את טבעות הבצל, שימו אותם בתוך 100 גרם הקמח שהשארנו, ושימו אותם בבלילה.
- טגנו אותם בשמן עמוק יחסית, עד שיזהיבו. בערך שתי דקות על אש בינונית.
- הוציאו על נייר סופג.
- בתיאבון.
להגיש עם קטשוט, צ'ילי, אלף האיים או כל רוטב אחר שאוהבים.
אהבתם את המתכון? שתפו עם חברים ומשפחה.
תענוג של בלוג!! מתכון אש!
השבמחקתודה! יצא ממש טעים וגם המתכון ממש פשוט.
השבמחקאפשר להשתמש בבצל סגול?
השבמחקכן.
מחקלחתוך את הבצל חתיכות גדולות ועבות או עובי סביר??
השבמחקוכמה כוסות זה 400 ג קמח?
תודה :)
עובי סביר. ו-400 גרם קמח זה בערך 3 או 4 כוסות, תלוי באיזה כוס אתה משתמש.
מחקאהבתי כמה פעמים נכנסו המילים טבעות בצל במשפט הפתיחה...
השבמחק