מתכון לטבעות בצל פריכות וטעימות

רבים יאמרו בצורה חד משמעית, טבעות בצל זה טעים. הם צודקים. במיוחד אם הן פריכות. טבעות בצל קל מאוד להכין, ועל כן אביא כאן מתכון לטבעות בצל פריכות וטעימות מאוד. תיהנו מהמתכון לטבעות בצל.


מצרכים:

  1. 3 בצלים גדולים.
  2. 400 גרם קמח רגיל.
  3. מים.
  4. כף מלח.
  5. כף סוכר.
  6. כף שמרים יבשים.
  7. שקית אחת של אבקת אפייה.
  8. שמן לטיגון.

אופן הכנה:

  • חתכו את הבצלים לטבעות גדולות.
  • בקערה נפרדת, שימו 300 גרם מהקמח, את המלח, סוכר, אבקת אפייה, שמרים יבשים.
  • הוסיפו לזה מים עד שנוצרת בלילה סמיכה ודלילה יחסית, ללא גושים.
  • את טבעות הבצל, שימו אותם בתוך 100 גרם הקמח שהשארנו, ושימו אותם בבלילה.
  • טגנו אותם בשמן עמוק יחסית, עד שיזהיבו. בערך שתי דקות על אש בינונית.
  • הוציאו על נייר סופג.
  • בתיאבון.
להגיש עם קטשוט, צ'ילי, אלף האיים או כל רוטב אחר שאוהבים.
אהבתם את המתכון? שתפו עם חברים ומשפחה.

תגובות

  1. תענוג של בלוג!! מתכון אש!

    השבמחק
  2. תודה! יצא ממש טעים וגם המתכון ממש פשוט.

    השבמחק
  3. האיש במסכת הברזל30 במרץ 2014 בשעה 20:35

    אפשר להשתמש בבצל סגול?

    השבמחק
  4. לחתוך את הבצל חתיכות גדולות ועבות או עובי סביר??
    וכמה כוסות זה 400 ג קמח?
    תודה :)

    השבמחק
    תשובות
    1. עובי סביר. ו-400 גרם קמח זה בערך 3 או 4 כוסות, תלוי באיזה כוס אתה משתמש.

      מחק
  5. אהבתי כמה פעמים נכנסו המילים טבעות בצל במשפט הפתיחה...

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מתכון למרק ירקות מנצח

מתכון לפרשקי-מאפה גרוזיני במילוי בשר