רוטב לפסטה מעולה

בלוג עם טעם טוב
פסטה. רוב האנשים אוהבים את זה מאוד. מה שאני אוהב, זה פסטה שהרוטב שלה הוא טעים. רוב הרטבים לפסטה הם יחסית-מתוקים, שזה בסדר גמור אבל כבר משעמם בפה. אביא לכם כאן מתכון מעולה לרוטב פסטה עם חריפות מותאמת לשאר המרכיבים. בקיצור, מעולה.  וכמו תמיד, למתכון...



מצרכים:

  1. 6-8 עגבניות בגודל בינוני.  חתוכות לקוביות קטנות. *כמה שיותר אדומות.
  2. בצל קטן, קצוץ דק.
  3. 3-4 שיני שום-קצוץ כמה שיותר דק.
  4. חופן עלי בזיליקום טריים. *הטריות כאן משפיעה לטובה על הטעם.
  5. 2 פלפל צ'ילי חריף מנוקה מרוב החרצנים-קצוץ.
  6. כף רסק עגבניות.
  7. מלח גס.
  8. 3-4 כפות שמן זית.
  9. פלפל שחור גרוס.

אופן הכנה:

  • מחממים מעט שמן זית במחבת.
  • מוסיפים את הבצל עד שהוא נהיה רך, בדיוק מתי שהוא שקוף.
  • כשהבצל מוכן, מוסיפים את השום לדקה נוספת.
  • מוסיפים את קוביות העגבניות, את רסק העגבניות, ואת הצ'ילי הקצוץ.
  • מערבבים הכל ונותנים לזה להתבשל כ-3 דקות.
  • מוסיפים מלח גס לפי הטעם וגם פלפל שחור גרוס ועוד שתי כפות שמן זית.
  • מערבבים הכל ונותנים לזה לבעבע.
  • כאשר הרוטב מבעבע, חותכים את עלי הבזיליקום ומוסיפים פנימה.
  • מבשלים עוד כ-2 דקות.
סיימתם. שפכו את הרוטב מעל הפסטה שהכנתם ותהנו! בתיאבון לכולם.
אהבתם את המתכון? שתפו עם חברים. לא אהבתם? כתבו בתגובות.
  • הערות/תגובות/הצעות יתקבלו בברכה.

תגובות

  1. הגעתי בכלל מאתר אחר אבל זה נראה טוב. ננסה.

    השבמחק
  2. תשובות
    1. תחזור עם חוויות... אני מקווה.

      מחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מתכון למרק ירקות מנצח

מתכון לפרשקי-מאפה גרוזיני במילוי בשר