רוטב לפסטה מעולה

בלוג עם טעם טוב
פסטה. רוב האנשים אוהבים את זה מאוד. מה שאני אוהב, זה פסטה שהרוטב שלה הוא טעים. רוב הרטבים לפסטה הם יחסית-מתוקים, שזה בסדר גמור אבל כבר משעמם בפה. אביא לכם כאן מתכון מעולה לרוטב פסטה עם חריפות מותאמת לשאר המרכיבים. בקיצור, מעולה.  וכמו תמיד, למתכון...



מצרכים:

  1. 6-8 עגבניות בגודל בינוני.  חתוכות לקוביות קטנות. *כמה שיותר אדומות.
  2. בצל קטן, קצוץ דק.
  3. 3-4 שיני שום-קצוץ כמה שיותר דק.
  4. חופן עלי בזיליקום טריים. *הטריות כאן משפיעה לטובה על הטעם.
  5. 2 פלפל צ'ילי חריף מנוקה מרוב החרצנים-קצוץ.
  6. כף רסק עגבניות.
  7. מלח גס.
  8. 3-4 כפות שמן זית.
  9. פלפל שחור גרוס.

אופן הכנה:

  • מחממים מעט שמן זית במחבת.
  • מוסיפים את הבצל עד שהוא נהיה רך, בדיוק מתי שהוא שקוף.
  • כשהבצל מוכן, מוסיפים את השום לדקה נוספת.
  • מוסיפים את קוביות העגבניות, את רסק העגבניות, ואת הצ'ילי הקצוץ.
  • מערבבים הכל ונותנים לזה להתבשל כ-3 דקות.
  • מוסיפים מלח גס לפי הטעם וגם פלפל שחור גרוס ועוד שתי כפות שמן זית.
  • מערבבים הכל ונותנים לזה לבעבע.
  • כאשר הרוטב מבעבע, חותכים את עלי הבזיליקום ומוסיפים פנימה.
  • מבשלים עוד כ-2 דקות.
סיימתם. שפכו את הרוטב מעל הפסטה שהכנתם ותהנו! בתיאבון לכולם.
אהבתם את המתכון? שתפו עם חברים. לא אהבתם? כתבו בתגובות.
  • הערות/תגובות/הצעות יתקבלו בברכה.

תגובות

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מתכון לפרשקי-מאפה גרוזיני במילוי בשר

מתכון לפיצה ורוטב לפיצה